goed nieuws! - Reisverslag uit Accra, Ghana van jozefien charlotte louise - WaarBenJij.nu goed nieuws! - Reisverslag uit Accra, Ghana van jozefien charlotte louise - WaarBenJij.nu

goed nieuws!

Door: Louise/Jozefien/Charlotte

Blijf op de hoogte en volg jozefien charlotte louise

17 Februari 2012 | Ghana, Accra

Aan de thuisblijvers!

Het is al diep in de nacht en we liggen juist in ons bedje...morgen moeten we er weer heel vroeg uit (06.00uur) want...goed nieuws....We hebben de bagage van ons Jozefien en Charlotte!!
We vertrekken samen met meneer mensah naar Kumasi we hopen daar rond 15.00uur toe te komen en ons gezin en de omgeving te mogen ontmoeten!

Nog een klein overzichtje van onze dag:
we aten een heerlijk Ghaneens maal waar Jozefien en Louise van moesten tranen en snotten door de pikante kruiden en Charlotte had het wat moeilijker om dat hele bord leeg te eten maar we hebben er echt van genoten!!
Dan hebben we SOS kinderdorpen bezocht en een mooie wandeling gemaakt in hun 'dorpje'. We liepen al snel met een hele groep kinderen en hadden heerlijke gesprekken met hen..voor ons wat dit eigenlijk één van de mooiste momenten van de dag! Deze kinderen zijn allemaal wezen en leven in huisjes van ongeveer 10 kinderen bij een 'mama', zij zorgt dan voor hen.
Dan hebben we op een balkon in het donker met ons drietjes een heerlijke annanas opgegeten en dat was zo zoet en heerlijk!!!

het is echt heel erg leuk om met drie te zijn en we zijn enorm gelukkig dat we morgen naar Kumasi mogen gaan!

we weten niet wanneer we internet zullen hebben maat gauw laten wij iets weten!

slaaplekker en geniet van alles wat jullie doen, dat zullen wij ook doen...

ps: we kregen alle drie ook al een Afrikaanse naam..meer verklappen we nog niet

knuffel

• 17 Februari 2012 - 09:03

Lien Vanopstal:

Klinkt allemaal heel spannend daar! Succes en blijf posten, hé. Heel leuk om te lezen...

• 17 Februari 2012 - 11:37

Elke Leenhouwers:

Wauw klinkt zo ontzettend leuk allemaal! En dat is nog maar het begin! Wat staat er jullie niet nog allemaal te wachten! :) Ik kan niet wachten meer te horen!

Heel veel liefs X

• 17 Februari 2012 - 13:21

Ine:

Oef! gelukkig zijn de valiezen terecht! Leuk om wat foto's te zien! Groetjes... Ine

• 17 Februari 2012 - 14:46

Ingrid:

Zeer leuk om jullie verslag te lezen!
    Geniet maar van het prachtige land en de vele nieuwe indrukken!

• 17 Februari 2012 - 17:49

Ria:

Wat een mooie ervaring!
    Ik vermoed dat jullie daar een mooie tijd zullen meemaken!
    groetjes

• 17 Februari 2012 - 19:44

Tante Els:

Gelukkig is jullie bagage terecht :) !
    Aan de pikante kruiden zal je een beetje moeten wennen, da's ook typisch Afrikaans ;)
    Ik dacht al 'jullie zijn lucky ones om internet te hebben' want ook in Afrika is dat niet zo evident. Misschien wel in de grote steden. En als je er hebt werkt het meestal heel traag en maar efkes.
    Geniet van al jullie superervaringen !!!

• 19 Februari 2012 - 10:14

Mama Boone:

Het wordt echt wel tijd dat jullie een kleurtje krijgen !!!

• 19 Februari 2012 - 12:40

Oma En Opa Boone:

Liefste Charlotte,

We zijn heel blij dat je daar goed bent aangekomen. We denken iedere dag aan u en we hopen dat je daar zeer flink zult blijven. Oma en opa denken heel veel aan u en liever geen verliefdheid met zwartjes ;-).

Jouw papa is deze voormiddag bij ons geweest en veel verteld van je afscheid en dat alles goed gelukt is.

Als jij het goed stelt, dan zijn wij ook gelukkig. Wij zijn heel blij!

Groetjes groetjes groetjes
    Van opa en oma Boone

• 19 Februari 2012 - 19:28

Eliane En Arnold:

We kunnen ons maar een beetje empathisch opstellen!!! Maar we veronderstellen dat je reeds fantastische momenten hebt meegemaakt. Gezien je intellectuele capaciteiten twijfelen we er niet aan dat je deze ervaringen binnen breder kader in onderwijs - en persoonlijk vlak zult weten uit te bouwen!! Nog heel veel plezier. Denk eraan dat de boog niet altijd moet gespannen zijn!!!

• 20 Februari 2012 - 14:10

Ingrid:

Blij dat jullie ook goed aangekomen zijn bij jullie gastgezin.

Waarschijnlijk nog geen internet ?

EEN HEEL BIJZONDERE 21°VERJAARDAG VOOR ONS JOZEFIEN !!